Publicat de: ciprians | 29 12 07

Make LOVE, not war

Găsesc în Gândul on-line ceva care-mi dă de gândit la această oră mică din noapte. 😀

Cercetătorii de la Universitatea din Columbia din SUA – şi nu numai- au confirmat pe baza studiilor: există 6(şase) motive pentru a face dragoste-zic eu, sex-zic ei.

Interesant, cică-ţi creşte imunitatea (nivelul anticorpilor) cu 33%. Un fel de vaccinare împotriva gripei, la fel de gratuită ca şi cea din programul MS! sau nu? 😉

Ăla cu endorfinele îl ştim cu toţii… idem cel cu arderea caloriilor, care e şi logic! Ce nu are logică: cum poate un miner care are nevoie de 5000 calorii/zi, la salariile şi alimentatia de la noi, să aibă o grămadă de copii…adică, de unde atâtea calorii? 😕

Ajută la păstrarea frumuseţii partenerei – trebuie cel puţin o data/săptămână. De parcă numai dragostea…dar cadourile, ieşirile, ajutatul la spălatul vaselor, ehei, să mai zic? Şi astea-s in fiecare zi!  😦

Reglarea ciclului menstrual… ce facem, ce nu facem, iar ajungem la ameninţări 😀

Asta-i tare, trage focul şi sub oala noastră: este remediul durerilor de cap specific femeieşti! 😀  Există o scăpare şi ea se traduce prin decuparea articolului şi persuasiunea individuală.

Iar, dacă vrei să n-ai „scăpări” la bătrâneţe, nu scăpa ocazia acum – e un mesaj subliminal  🙂 – în tinereţe, cu nevasta tinereţii tale!

Şase motive. Toate fireşti, naturale, carnale. Ar mai fi unul, care le subsumează, dar le şi transfigurează, le sublimează : pentru că aşa a rânduit DUMNEZEU, în cadrul mariajului. Şi devin 7 (şapte) motive. Perfect, nu?

vladstudio_jetaime2_824.jpg

Anunțuri

Responses

 1. Ciprian, Ciprian…. şi odihneşte-te că te-am dat azi exemplu de martă care aleargă să facă bine tuturor…. dar se epuizează pe sine

  ai grijă de sănătatea ta…
  se înţelege, n-am dat nume….:)

 2. multumesc, chiar la asta meditam intr-o zi trecuta!
  dar ce sa fac, asa am fost crescut…de parinti si de DUMNEZEU!
  a fost o vreme cand eram marie, dar incet-incet….

 3. Vrei să fii marie? Nu-ţi lua slujba aia de care mi-ai spus… ştii tu.

  Mai vorbim noi pe privat! Acum mi-e la îndemînă asta!

  Nu fă şi tu prostiile mele… ia-ţi agenda lui Isus… mîine o pun on line pe a lui Dumnezeu Tatăl…. cel puţin pe primele şapte zile.

 4. Vad ca numai blogistii sunt intyeresati de ideea „make love”.
  Poate ceilalti au trecut la fapte.
  Cipri e interesant blogul tau si discutiile, mai ales ca te cunosc.
  Sa te ajute Cel de sus in toate cele.

 5. te mai stept, participa si tu ! si la discutii, dar si la aplicatii! 😀

 6. nu uita ca toate isi au vremea lor

 7. Aşa-i, iubitul are vremea lui, iar bătăliile işi au câmpurile lor. Să fim soldaţi drăgăstoşi cu CEL care le ingăduie şi le rânduieşte şi pe unele, şi pe celelalte!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: