Publicat de: ciprians | 9 01 08

Loc de dat cu „gândul”

Măi-măi, câte blogg-uri creştine există! Văzui la Alin Cristea un „top 100″… şi am privit retrospectiv la activitatea mea de comentator, de chibiţ, de băgător în seamă. Şi am descoperit că atât eu, cât şi fârtaţii mei din blogosfera, ne supunem şi ne aşezăm gandirea de moment sub umbrela topic-ului gazdei – de ce să nu recunoştem, a Pătrăţosului cel mai ades 😀 – ne canalizăm ideile pe făgaşul trasat de ea.

Ei, dragilor, m-am gândit să creez un spaţiu pe acest blogg în care şi prin care să vă puteţi transmite bogăţiile experienţei şi frumuseţile cugetărilor personale. Un fel de capsulă a timpului, dar pentru cei din generaţia noastră, pentru cei pe care-i ştim sau nu.

Dac-am avea posibilitatea şi dorinţa să ne eliberăm de complexe şi frustări şi dac-am împărtăşi celorlalţi câte ceva din ceea ce gândim, cu riscul de a ne expune, lumea şi relaţiile dintre noi ar fi mai bogate. Şi, poate, lumea ar fi mai bună.

Vă îndemn să facem un exerciţiu de împărtăşire şi îmbogăţire reciprocă, dar şi de decenţă.

Să începem…

funny.jpg

Reclame

Responses

 1. Cipri, la invitatia ta, ar trebui sa raspund cu: „Si cand ti-oi da un gand in gura! ai sa vezi tu… ” 🙂

  La Marius e placut. Tu spui lucruri traznite si pe el il cheama la Uniune 🙂 sau il ameninta aia ca vin in coloana (!) sa-i scoata blogu din cap cu halucele 🙂

  Pana acum el opereza cu lucruri esentiale, are profunzimi, stie sa relationeze. Unde mai stai tu sa-ti spuna cineva destept ca ai „organ de filozofie”, este?

  Ai ceva de spus? spune! Oricum, eu te vizitez. Posteaza de doua ori pe zi, daca nu, inchizi ‘taraba’.

  Esti si medic? INFORMEAZA ce stii despre celula stem in perspectiva crestina, despre sida, tbc, droguri, ca sa citesca si „moraliticii” aia ai nostri. Scrie pe intelesul masei credincioase, nu-i rusine sa faci stiinta popularizata, o faci DIN PERSPECTIVA CRSTINA.

  Sa nu spui ca nu ti-am dat cu gandu-n gura, de ti-ai adunat ideile de pe jos! 🙂

  Te astept la un ceai de ienupar, stii tu unde…

  Ce ai scris pana acum e sensibil, aproape feminin. 🙂 Hai ca plec, ca daca ma mai zdruncin mult, mi-e ca pica si se sparge farfuria cu Dracula, de pe raftul de jos, aia alba din mijloc. 😉

  L-am furat pe Te iubesc. Cand mai vin, ti-l dau inapoi! 🙂

 2. Razvanele, nu toti putem fi patratosi! recunosc ca sunt mai sensibil, ei – nu prea feminin 😀 – pt ca vreau sa schimb ceva cu binisorul…
  Nu vreau sa fiu pe primul loc in topuri, dar vreau ca cei care poposesc pe-aici, sa fie „incalziti” si, de ce nu, „hraniti”.

  Nu m-am prezentat ca medic, as dori sa nu pedalez pe chestii medicale, pana acolo sunt destule care ne framanta.

  Cand mai vii cu „te iubesc”, voi purta gutiera! 😀 😀

 3. Pătrăţosu’ e un fenomen, de ce să nu recunoaştem, sau să-i zicem, un om foarte binecuvîntat care chiar pune totul în slujba asta de lucrare, relaţionare cu oamenii.
  M-a inspirat de multe ori, recunosc… mai gasesc pe blog la mine: „…inspirat din blogul domnului Cruceru..pătrătosu”….Oricum, pe mine m-a ajutat mult, şi îi sunt recunoscător.
  Şi pe acest blog am citit multe lucruri interesante , de aceea ţin să vă felicit pentru acest lucru! Deci, felicitări! 🙂

 4. Aferim, Andi! sa ne traiesti si tu si ceilalti! 😀

 5. Nu pot sa inteleg cum se poate sa fie tratata ca stire sportiva ca Adrian Ilie a jucat tenis cu piciorul si i-a cazut fileul. Sau ca Fabiani a incercat sa dea gol ca mana la antrenamente. Sau ca X-ulica, intrebat fiind despre Columb, a vorbit de oul lui…sau asta era cu Nastase? 😀
  Ma gandeam sa nu mai pornesc stirile sportive tv.

  Zicea si Patratosu cate ceva despre banalitatile care devin stiri bomba, cinci secunde, dupa care se sting…
  Sa ne unim la un boicot?? cine intra?

 6. eu am ales sa lucrez cu simple ganduri, nu am postat niciodata pt „girafe”, am promovat zambetul, curajul si frumosul, cred ca am avut succes… pentru ca ma adresez tinerilor si ofer atat cat poate un simplu tanar.

 7. @SimpluGand: ei nu scriu pt „animale” si nici internetul nu e o conexiune cu vreo „gradina zoologica”!! in ceea ce priveste metoda si tehnica ta, fiecare varsta isi are preocuparile si framantarile ei! si exprimarile ei!
  te mai astept! si da-i inainte in lucrurile bune si de bun-simt!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: