Publicat de: ciprians | 25 04 08

Am 4 luni. Incepe diversificarea!

Azi se-mplinesc patru luni de cand am conceput acest blog. Pt cei care ati crescut copii pe bune, stiti ca pana la 4 luni trebuie hraniti exclusiv cu lapte – ideal lapte de la sursa, adica al mamei 🙂 , iar apoi incepe introducerea treptata a unor alimente nealergene, etc – diversificare se numeste acest proces. Eu tocmai ar trebui sa-l incep in blogosfera! 🙂

Recunosc ca totul a pornit de la o frustrare puerila: eram un vizitator si comentator fervent al Patratosului si dintre cei care eram obisnuitii locului, ma numaram printre cei care nu aveau „poza” – adica o identitate vizuala.

Am cunoscut oameni interesanti si placuti prin intermediul sau datorita blogosferei (R.C.,Pety, Wes, dl.Cristalin, Camix, etc) , am legat prietenii cu unii dintre ei(M.C.), alte prietenii le-am intarit datorita blogosferei(Romuluss), iar alte prietenii au ramas imune la impactul blogosferei(D.F.).

Am incercat sa scriu asa cum incerc sa traiesc: curat, pacifist, tonifiant pt alergarea pe calea credintei. Nu stiu cat am reusit… dar am incercat, e drept fara sa transpir prea tare 🙂 .

Am incercat sa evit confruntarile izvorate din orgolii (pe care m-am tot ferit sa le ranesc!) si am facut pasi inapoi manat de-un spirit impaciuitor – chiar cand poate eram indreptatit sa contraatac.

M-am tot muncit sa pastrez intacta motivatia scrisului meu: sa lansez ceva in lumea virtuala care sa aiba reverberatii pozitive in ratiunea fiecarui cititor. Daca in prima luna eram mirat ca se gasesc oameni care sa ma viziteze (evident, nu ma raportam la Patratosu – care e la distanta de ani-lumina ca nr de vizitatori!), mai apoi am descoperit ca fie trebuie sa le ofer ceva, fie trebuie sa abandonez acest proiect. Am decis atunci ca, in ciuda timpului restrans, voi incerca sa impartasesc cate ceva semenilor…sontanc-sontanc , dar pana la urma ma simt cat-de-cat util.

Am vrut sa detinem/detineti si un loc comun, interactiv, off-topic – de aceea am creat pagina „Loc de dat cu gandul”.

Afara de spam-urile pe care le-a retinut automat wordpress-ul, n-am cenzurat pe nimeni! Am avut si multumirea sa vad ca cei care scuipau fiere pe alte meleaguri ale blogosferei, aici se comportau decent. Sper totusi sa nu aduca blogul meu a muzeu, mausoleu sau cavou! 😀 😀 😀

Multumesc celor care m-au vizitat: in primul rand celor din blogroll, asumandu-ne interesul mutual! De-asemenea, multumesc celor care au comentat, sau doar m-au vizitat incognito.

Imi doresc ca tot ceea ce facem in acest „spatiu” sa se incadreze in domeniul giuvaierelor! Si postarile sa nu fie niciodata p(r)ostari ! Asa sa ne ajute DUMNEZEU!

Sarbatori fericite cu DOMNUL HRISTOS!


Răspunsuri

 1. SARBATOARE BINECUVANTATA CU PACE SUFLETEASCA SI SANATATE TIE SI CELOR DRAGI TIE
  CU RESPECT Lorelei

 2. Continua Ciprian, faci o treaba buna.
  Sunt curios ce o sa zici la… 4 ani 🙂 ?

 3. Draga Cipri,

  ma bucur de varsta ta pe care o implinesti – pe blogosfera.

  ai constientizat bine ca exista o nevoie acerba de idei curate, pozitive, in gandurile cititorilor.

  din punctul din care vad eu lucrurile – exista o infuzie mare de gandire infecta izvorata dintr-un clocait si o balacire profunda in pacat, dar noi suntem datori sa emanam in jurul nostru lumina si o gandire echilibrata.

  sa nu iti pui problema daca ai raiting mare, mic sau mijlociu – eu vad altfel – daca o singura data in viata Dumnezeu poate folosi gandurile tale – nu te da batut, ci continua. dar chiar daca nu va fi folositor nici macar odata in viata – fa-o cu drag pentru Dumnezeu.

  exista multi care iti citesc ideile – deci cu atat mai mult sa framanti idei pozitive si sa le impartasesti cu altii.

  iti doresc si eu :

  Hristos a Inviat si multa binecuvantare!

 4. La Multe Luni! 🙂

  Si Adevarat a Inviat frate!
  cristi

 5. Si eu ma bucur ca te-am cunoscut ! Iti doresc personal mult har si sanatate ,sa fii o binecuvantare pt altii prin ceea ce scrii ( pt mine pana acum ai fost ) . Salutari sfinte sotiei tale ,ma bucur de ce sot I-a dat Domnul Isus .
  Christos a Inviat !

 6. dragii mei, multumesc pt urari si ganduri bune – vi le intorc cu drag!

 7. A, Cipri!!! Să suflăm în lumânări! Sper că ai apucat să-ţi pui dorinţă, că m-a luat pe dinainte valul sărbătorii tale. 🙂

  Mulţumesc pentru pomenire, este reciprocă, sper că ştii. 😉

  Greu în blogosferă, e drept. De multe ori mă bat multe gânduri. Să avem înţelepciune să alegem bine.

  Avem un fix comun. 🙂 Filmele. Cel puţin. Să ne trăiască filmele şi perspectivele ce le scoatem din ele.

  Ce îţi e cel mai caracteristic prin blogosferă. Optimismul (nu lipsit de luciditate). Aşa îmi vine a spune.
  Să ne trăieşti!

 8. Cipri de cei care sunt din alte orase poti scapa de suflatul in tort 😛 – dar de clujeni …… 🙂

 9. Cipri, ard de nerăbdare să văd ce înseamnă diversificare. „Tăierea moţului” ştiu cine ţi-a făcut-o şi cînd 🙂 Cred că dacă rata postărilor tale ar fi mai mare, nu ai avea nici un motiv să te plîngi că eşti ocolit, neînţeles sau negustat 🙂 pentru că cel ce te caută are apoi senzaţia că o ţine tot în lufturi.
  Apoi, metafora merge şi în alte părţi ale sugarului? 🙂 Dacă nu faci o schimbare efectivă, aniversarea de 4 luni nu are decît semnificaţia eruperii primului dinte… şi sunt curios la ce-o să-l foloseşti 🙂
  Mă bucur pentru blogul tău şi de Paşte îţi transmit toată dregostea celor de aici, atît ţie cît şi familiei tale!

 10. @Razvanele, iti raspund cu un slogan: tine aproape si-ai sa vezi! 🙂

  @Romi, te astept , stii bine!

  @draga Camix, cred ca avem mai multe fixuri comune, doar ca inca nu-s descoperite! avem vreme… cat despre dorinte, sa suflam sa se stinga, ca nu cumva sa fim mistuiti! 😀 😀 😀
  Multumesc de urari!

 11. Faina poza. Asadar, avem aici un „log de dat cu gandu’ „.
  La multe ganduri fericite!
  Cu simpatie,
  un raz-gand

 12. multumesc! iti intorc cu drag gandul bun!


Categorii

%d blogeri au apreciat: