Publicat de: ciprians | 22 07 08

„Macelarul din Bosnia” a fost prins

…dupa 13 ani de cautari si petrecuti cu impertinenta sau viclenie(!?) sub nasul autoritatilor in capitala, colegul nostru de breasla, dar cu apucaturi mai stranii si mult mai radicale 😀 , medicul psihiatru Radovan Karadzici, a fost retinut de autoritati. Artizan al razboiului din Bosnia din 1992-1995, personalitate emerita in ceea ce priveste exterminarea musulmanilor, Radovan a continuat cu succes linia unor medici celebri, ca de exemplu Joseph Mengele. Gasiti aici povestea.

Iata cum se verifica ca cineva cu inteligenta peste medie poate insela vigilenta si minutioasa retea de informatori a serviciilor secrete. Karadzici muncea intr-un spital in care probabil erau tratati si politicienii zilei, poate chiar le prescria tratament naturist pt dezvoltarea „intelighentiei”. Probabil ca haitasii lui se asteptau sa-l gaseasca in vreo vagauna, asa cum a fost prins si Saddam Hussein.

Ce-o fi patit Radovan de-a fost prins? S-o fi indragostit de vreo Dalila care l-a dat in gat cu nonsalanta? Sau s-o fi plictisit sa nu-l gaseasca nimeni, chiar daca era sub nasul lor? Ce se intampla daca murea in anonimat si nimeni n-ar mai fi putut aprecia laudativ 😀 iscusinta in camuflaj a emeritului macelar de musulmani ?!

Urmeaza Ratko Mladici (asta probabil face curatenie in Parlament sau le face sandwich-uri guvernantilor 😀 ) ? …daca credem in echilibru, dam verdictul DA!

Anunțuri

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: