Publicat de: ciprians | 29 09 08

Sa batem Chelsea!!!

In urma cu aproape 5 luni am facut o proorocie in postarea de aici : am zis „sa vina Chelsea!” si iat-o ca vine! Acum zic ceea ce-mi doresc: sa batem Chelsea!!! …si sper sa am iar gura aurita!

Anunțuri

Responses

 1. Pentru inceput sa zic asta : cam asa se mai poate defini prietenia , daca batem Chelsea va fi o dovada de prietenie intre englezi si Ardeal , si clujeni ; ca nu cred ca ar permite oricui sa-i bata .

 2. Deci… 🙂 este surprinzător. Nu mă gândeam că vor scoate egal. La fel ca ceilalţi. Nu le-am urmărit, că nu aveam televizor acolo unde am fost, dar ieri am ascultat ultimele 20 min. la radio. 😀

 3. si nu i-am batut 😦

 4. Camix , am vazut ca ai scris la articolul de acum 5 luni ca putea fi oricare alt oras . Nu putea fi aricare alt oras , Clujul e cel mai strategic pt ce vrea Paskany , zic eu . Crezi ca degeaba l-a ales ?

  Nu stiu nici eu toate motivele , doar banuiesc cateva , nu o sa le enumer aici . Dar cateva indicii , totul este legat de Politica , economie , scoala , informatie , cultura , afaceri . In plus la Clujul era intr-o asteptare in sport , in fotbal mai ales .
  Paskany a declarat ca avrut initial sa preia U Cluj in 2002 , dar pe atunci era Funar PRM si nu s-a putut .
  Timisoara avea deja o prea mare si buna echipa si ar fi fost mai greu pt Paskany sa faca impact , sa atraga masele . Timisoara a avut si are rolul ei si locul ei in Romania .
  Alba Iulia ? nu o cunosc , dar intuiesc cateva inconvenientze , dar se vede ca a cazut .

  Atunci cine ? Zalau , Satu Mare sau Baia Mare , Bistrita … ? Oradea , Aradul … ?

  Sau ce influentza( nu doar politica) poti avea din zone ca Harghita si Covasna sau Tg Mures asupra intregii Romanii ?
  Brasovul e singurul , dupa mine , care ar mai fi fost ceva .
  Despre restul Romaniei , orase din Moldova si Tara Romaneasca , nu mai vorbesc pt ca intre acei romani in primul rand nu avea apropiati si prin urmare nu avea oameni de mare incredere .
  Plus ca l-ar fi furat si il faceau romanasii ca-n codru .

  Nimic nu-i la intamplare . Si Napoca merge cel mai bine pt planul lui . El a considerat asta , nu eu .

 5. Leu,

  acum 5 luni am scris mai multe articole despre fotbal. 🙂 Am căutat între ele, dar nu am găsit secvenţa, ca să pot veni cu o contextualizare. Spune-mi titlul articolului.

 6. la postarea sau articolul( cum i- o zice) la care face referire Ciprians , ai scris :
  Da, dar oricine putea fi în locul clujenilor, iar Cipri ştie asta şi nu se agasează. 🙂

  Dincolo de critica ce poate fi adusă fotbalului românesc, conducătorilor lui, chiar şi jucătorilor şi mai ales (!) suporterilor, şi chiar dacă eu nu mai am preferinţe de campionat intern (doar intern al altei ţări şi naţionala românească) mă pot bucura împreună cu Cipri, văzându-i bucuria debordantă. 🙂

 7. @Leu: mi-au placut „sapaturile” tale referitoare la venirea lui Paskany la Cluj. E ceva adevar, sunt sigur, in ceea ce-ai scris.

  Cosmine, nu i-am batut, dar sigur cei de la Chelsea s-au smtit de parca ar fi fost infranti la Podu-Inalt! 😀 😀 😀

  @Camix: ma bucur ca ma vizitezi, cu toate ca probabil ai acces mai greoi la internet! Multumesc!

 8. Leu,

  acolo vroiam să subliniez altceva. Că temporar, unele echipe sunt în frunte. Dar ele se schimbă de la un an la altul sau din ani în ani. Nu intenţionam să intru în dedesubturile fotbalului naţional, şi cu accent pe cel clujean, că nu le ştiu. 🙂

 9. Cipri,

  sigur că te vizitez. Păi eu sunt acasă la mine de joi – duminică. Aşa că îmi întreb prietenii de sănătate. Şi medicii. 😛

  🙂 Dar şi în restul zilelor mai dau pe la net. Mai puţin, dar…

 10. Leu,

  revin puţin, acum revăzut comentariul cu trimiterera. Vai.. şi tu… ca şi Cllod. Mă iau şi eu de tine ca Cipri de Cllod. După atâtea luni… cin mai ţine minte?

  Deci acolo chestiunea era că în locul cluejnilor, care se urăsc de moarte aproape (că sunt 2 echipe din acelaşi judeţ în acelaşi campionat), puteau fi oricare alte echipe co-judeţene. De exemplu, bucureştenii. Care şi ei se urăsc la fel. Dacă se bat pentru primele locuri, nu sunt mai buni decât aceştia. Asta vroiam să subliniez.
  Că despre oricare echipe ar fi vorba, invidia e la fel de mare şi nu sunt unii mai feriţi decît alţii.

 11. Suntem evanghelici si de curand am lansat site-ul crestin http://www.contracurentului.com pentru a-i ajuta pe gay-i care vor sa renunte la homosexualitate.

  Cautam colaboratori pastori, psihologi si psihiatri crestini care sa ofere consiliere homosexualilor dornici de schimbare din bisericile evanghelice, dar nu numai.

  Sunteti de acord sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne contactati.


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: