Publicat de: ciprians | 20 10 08

Toni Weber a murit

Toni Weber imi este coleg de breasla, specialist de Medicina de Familie, un baiat calm, echilibrat, calculat, saritor, deschis, moral, vesel, de incredere. Isi iubea meseria si iubea copiii. Pe o parte dintre ei i-a ajutat in timpul specializarii, iar pe altii i-a slujit la Fundatia „Prichidelul”. Toni purta de mai mult de 20 de ani in inima sa un aparat, un stimulator, pentru estomparea unei boli pe care n-o puteam banui din comportamentul sau, nimic nu trada amarul inimii sale.  Am realizat amploarea pe care o putea starni in fiinta sa doar cand m-a refuzat cand l-am solicitat sa faca garzi de noapte la Ambulanta.  Atunci am inteles  ca se tine tare, ca lupta sa tina pasul cu noi, ca nu abandoneaza, ca nu se da batut. Dar inima lui a cedat inopinat Vineri, iar azi a fost declarat decedat.

Era logodit si urma sa se casatoreasca in 2009.  Avea planuri de viitor.  Si inca un destin s-a curmat brusc intre noi, s-a stins pt ca cei care am ramas sa luam aminte la desertacinea si vremelnicia acestei vieti. Sa ne rugam sa nu fie in zadar!

Odihneasca-se in pace!


Responses

  1. Mangaiere familiei…

  2. S-a mai dus la Doamne-Doamne, un coleg, prieten si un suflet nobil…
    Odihneste-te in Pace, Toni!

  3. cind e inmormintarea si unde?

  4. Vineri, la ora 12.00 , la Oradea. Saptamana viitoare se va tine si o slujba comemorativa aici, la Cluj.

    La 29 de ani, a facut un infarct miocardic extins.

  5. […] 18.00, la Catedrala  Sf.Mihail din Cluj-Napoca, a avut loc o slujba comemorativa a colegului meu, Tony Weber. Fiindca slujba s-a tinut in lb. maghiara, intuind doar – pe baza catorva boabe de maghiara care mi […]


Categorii

%d blogeri au apreciat: