Publicat de: ciprians | 15 12 08

Obama & Co

M-a surprins (dar nu foarte tare) sa vad stirea ca la inscaunarea celui mai puternic om al planetei va canta o formatie muzicala formata din homosexuali si lesbiene. Si nu pot sa nu ma intreb: ce se va alege de lumea asta, daca la intronarea lui George W. Bush s-a rugat si-a mijlocit pt el marele evanghelist Billy Graham si tot suntem in cacao pana la gat (dupa ce ne-a lasat cu zone fierbinti de conflict, cu tensiuni interstatale, cu criza mondiala),  iar  cea a lui Obama se va desfasura pe acordurile muzicale izbucnite din toti  „pieptii”  homosexuali?

Reclame

Responses

 1. No, că m-ai amuzat bine cu „suntem în cacao până la gât”…

  Dar cînd n-am fost?

  Secolul XX: Primul război mondial, Al doilea război mondial, Auschwitz, Gulag, Vietnam, Rwanda, Iugoslavia.

 2. In sfirsit se mai da ceva la ciprians.
  Cea mai buna marca de cacao e ,,schmidt”originala,asta pentru gospodine.
  Iese o cacao cu lapte mai ceva decit o capucino.
  Asta ca sa iesim din criza,domnilor.

 3. Si totusi sa nu uitam ca presedintii republicani din ultima vreme nu au rezolvat problema homosexualilor si nici pe cea a avorturilor.
  Cand esti intr-o asemenea pozitie nu este suficient sa votezi impotriva avorturilor, si sa consideri ca ti-ai facut datoria.

 4. @ Asa e, Aline, secolul XX a fost mai „maroniu” ca niciodata. Dar vaz bine ca nici civilizatia, nici progresul, nici bunastarea nu ne disociaza si nici nu ne dispenseaza de „culori” interesante….

  @PAX(pt moment): multumim pt reteta.

  @Dacian: eu nu sunt nici pe departe un specialist in politica americana, dar ca unul care mai „prind” cate ceva, nu pot sa nu observ ca societatea civila de-acolo e mai organizata, mai pregnanta si mai influenta decat prin alte parti. Si societatea civila impinge din spate aceste mnoritati, iar presiunea asupra autoritatilor e considerabil (aproape ca nu mai este film/serial american care sa nu puna pe tapet problema minoritatilor sexuale); in acest context e greu sa impaci si capra si varza, cum spune o vorba geto-dacica. 🙂

 5. M-am hotarit sa uit oentru o scurta vreme de Obama si corul care-i va cinta …si sa va invit pe blogul meu la un concurs de colinde…, vechi si noi…;dintre care vom alege versurile la cea mai frumoasa…daca se poate asa ceva.Merry Christmas!!!

 6. Ciprian, ce te faci dacă Graham al tău a fost evanghelist pe faţă şi mason, prin spate? Dar de Boc, că a ajuns prim mininstru, fiind cel mai cunoscut pupuinfundist, nu e tot contrar firii? Dar valorile din România, nu sunt şi ele cu fundul în sus, din moment ce în frunte a ajuns Băse? Dar majoritatea alegătorilor români, timp de patru ani după votare, ce păţesc ei din partea puterii? Doar că la noi se face fără cor… 🙂

  @Razvane, dar relativist mai esti! ceva de genul „unde-i alba, nu e alba!”… stiu, e ceva tipic breslei noastre; eu mai sunt si sceptic incurabil! 🙂

 7. Apropo de cacao; acum mi-am dat seama de ce pozele noastre sunt numai de la gat in sus 😉

 8. Pentru Rasvan,
  Natiile au conducatorii pe care ii merita.
  Atit am meritat.
  Punct.
  Apoi.se intimpla ceva fara atotstiinta Celui Preainalt?
  Domnule doctor sef Rasvan,sa nu stie Tata cum sa grabeasca venirea Fiului Sau?
  Te vad sceptic,dezgustat,umorist pe alocuri.
  Dar nota de baza e o rsemnare plina de obioda.
  Totusi,cui prodest?
  Sau mai crezi in schimbarea brusca si dintr-o data a natiei noastre drogata cu comunism postdecembrist?
  Oare merita sa-ti bati mintea ta,marca,,sony”cu politichia,moncher?
  Sa-i vada Sfintul pe politicienii eminenchie.
  Politica iaste ce iaste,o cocoana liber profesionista fara tva[NU INCA…aviz amatorilor]
  Noi sa veghem la cele ale sufletului.
  Ca de ale pamintului au grija base si nomenclatura,mai,mai.
  Ei cu ei,noi cu noi,samd.
  Pina la a 2 a venire.

 9. Ca tot veni vorba de Boc, nu ma astept la moralitate din partea unor oameni care nu au avut niciodata asa ceva.
  In schimb ma astept la niste demisii din PDL. De exemplu de la fratii nostri membri in acest partid dintre care unii au ajuns si in parlament.
  Cred ca cel mai corect ar fii sa-si prezinte demisiile public, sau cel putin de la amvoanele unde au facut si campania electorala. NU?

 10. Lumea se schimbă… şi nu în bine… 😐


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: