Publicat de: ciprians | 18 12 08

Obama&Co updated

In cel mai frumos stil impaciutor tipic balcanic, de-a impaca si capra si varza, aflu ca Rick Warren a fost ales sa faca rugaciunea de invocare la ceremonia de investire a lui Obama. Puteti citi aici de ce a fost ales el in detrimentul lui James Dubson, iar Amazing Grace va fi cantat cu mai mult aplomb – pt a impresiona  (doar) audienta de sub ceruri si de sub pamant   – de intercalatii sexuali.

so, we wait&wait….

artobamawarrengi

img_8245

Reclame

Responses

 1. Nu neapărat lucrurile vor merge rău în America de aici înainte. Ba chiar se poate să meargă foarte bine. Din oricare punct de vedere în afară de cel moral şi spiritual.

  E lucru ştiut că Bush avea carenţe destule. Începând de la exprimare. E necesară şi capacitatea de a conduce, nu doar rugăciunea care se face pentru el. Deşi ea e necesară. Însă nu garantează succesul economic, politic etc. Dacă Obama va fi mai deştept decât el, toate şansele. Însă mai puţin moraliceşte.

  Pentru că – nu-i aşa? – soarele răsare la fel şi peste cei buni, şi peste cei răi. Ba chiar uneori le merge mai bine…

  PS: mă bucur că ai revenit!

 2. Se pare ca suntem pe aceeasi felie dar din surse putin diferite. 🙂
  Parerea me este ca in toata aceasta „harababura” si murdarie (apropo de „cacao”) noi conservatorii avem de pierdut. Da’ ce mai conteaza. O palma in plus sau in minus nu se mai simt. Noi sa fim doar gata sa intoarcem si celalalt obraz … odata … si inc-odata … si …
  Sau poate, ar trebui si noi sa protestam – o fac si homosexualii nu?
  Da hai sa nu fim pesimisti. Noi stim in ce directie se indreapta istoria. Cum spune un poet: „we red the back of the Book and we win”. Asa ca „bucurosi le-om duce toate …” 😀

 3. Să fii sănătos şi bucuros anul ce vine, alături de fetiţa ta şi de toţi care-ţi sunt dragi!

 4. Un Craciun fericit tuturor!!!

 5. Cred ca s-au cam grabit evanghelicii americani sa-l declare pe Obama ca fiind „Antichristul”.
  Faptul ca este data o lege de interzicere a unor inclinatii sexuale nu va schimba inclinatia si comportamentul persoanelor respective. Ba dimpotriva le va scoate in strada si le va tine in ochii massmedia si in ochii nostri.
  Nu trebuie sa ne asteptam ca Legea Domnului sa fie impusa cu forta. Bisericile Americane si-au dorit asta. De aia exista multi crestini americani care sustin razboiul din Irac.
  Sa nu uitam ca in ultimii ani republicanii au fost la conducere si totusi, avorturile nu au scazut, si nici homosexualii nu au fost redusi la tacere.
  Sunt unii care sustin ca o politica sociala de sustinere a natalitatii ar putea reduce cu 70% numarul de avorturi din USA. Nu sunt sigur ca asta e solutia, dar poate ca daca au vazut ca pe o cale nu se poate, sa se incerce si alta metode.
  Pana la urma, ei cu ei, noi cu noi.

 6. Si inca ceva,
  Sa nu ne grabim sa-l judecam pe Obama pana nu vedem rezultatele politicii sale.


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: