Publicat de: ciprians | 25 05 09

Misiune la Singer

Singer este o localitate/comuna langa Ludus in jud Mures,  localitate in care exista mai multe biserici evanghelice. Biserica Baptista Betel din Cluj-Napoca isi ofera sprijinul bisericii baptiste din acea comuna. Ca urmare, impreuna cu o echipa de medici tineri (rezidenti si specialisti) de diverse specialitati si cateva studente am efectuat Sambata, 23.05.2009, consultatii gratuite si am oferit tratamente gratuite , reeditand la scara mai mica iesirea de la Dunare de acum 2 luni.

iata cateva poze:

aceasta este biserica baptista din Singer in care ne-am desfasurat activitatea:

IMG_2420

s-a muncit, am avut ocazia si strangem relatiile in cadrul aceleiasi bresle, la urma am servit niste sarmale de-a dreptul „acaparatoare”….iar fetita mea, Rebeca, aflata in compania unui pui pe care-l consulta – dorind sa fie „dotorita ca mama” – s-a bucurat de un soare mai „soare” decat cel clujean.

Iesirea a avut un impact pozitiv si am inteles (sau ni s-a confirmat) ca este loc indeajuns pt binefacere dezinteresata, facuta in Numele Domnului ISUS si prin puterea daruita de EL! A LUI sa fie slava-n veci!

Reclame

Responses

  1. Dumnezeu sa va reinoiasca puterile si comorile inimii voastre sa nu scada. Blessings,

  2. […] Misiune la Singer Singer este o localitate/comuna langa Ludus in jud Mures, localitate in care exista mai multe biserici evanghelice. Biserica Baptista Betel din Cluj-Napoca isi ofera sprijinul bisericii baptiste din acea comuna. Ca urmare, impreuna cu o echipa de medici tineri (rezidenti si specialisti) de diverse specialitati si cateva studente am efectuat Sambata, 23.05.2009, consultatii gratuite si am oferit tratamente gratuite , reeditand la scara mai mica iesirea de la Dunare de acum 2 luni. ciprians.wordpress.com […]

  3. doctorita aia mica din poza ce face trateaza puiul?
    din Canada cu drag

  4. ma bucur sa aud ca va implicati asa de mult, Ciprian!!!!
    Domnul sa va ajute la mai mult si poate si la mai bine!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: