Publicat de: ciprians | 28 05 09

Initiativa laudabila

Doresc sa salut aici o initiativa laudabila a unui coleg de facultate, tanar specialist pediatru, apartinand cultului penticostal, care trecand peste slabiciunile  sistemului sanitar, peste subiectivitatile modului de departajare si de triere in ceea ce priveste angajarea intr-un spital sau clinica universitara, a luat cu hotarare „meseria  in piept” si  si-a asumat responsabilitatea pregatirii medicale  si a formatiei crestine.

Mai pe scurt: colegul meu a luat initiativa deschiderii unui centru privat de pediatrie, oferandu-si serviciile si la domiciliul pacientului. Gasiti aici site-ul centrului  de pediatrie.

Initiativa lui este laudabila cu atat mai mult cu cat consideram ca sistemul privat de sanatate ar putea fi o solutie pt medicii crestini tineri in vederea practicarii meseriei.  Mi se pare tot mai aproape ideea unui centru in care sa ne practicam crestineste meseria, mai ales in lumina ultimelor iesiri cu colegii de breasla si vazand potentialul si diversitatea de specialitati cu care ne-a binecuvantat DUMNEZEU. Deja privesc  – ca Moise spre Tara Promisa –  cu nadejde spre o astfel de perspectiva.

Ma bucur ca Flaviu C. a facut primul pas in Cluj in generatia noastra!

Reclame

Responses

  1. Slava Domnului ca exista si astfel de tineri… Dumnezeu sa il binecuvinteze pe acest tanar si pe toti ceilalti tineri care sunt consacrati Lui!

    Interesant blog… Mi-am permis sa il recomand si altora, asa ca l-am pus la lista de bloguri recomandate de pe blogul meu.

    Dumnezeu sa te binecuvinteze!


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: