Publicat de: ciprians | 28 12 10

Cea mai frumoasa zi

Ne gandim mereu la  un anotimp preferat, la o luna preferata, la o sarbatoare preferata sau macar la o perioada preferata. Din copilarie, din adolescenta, din liceu, facultate sau chiar din intreaga  viata, rascolind retrospectiv in noianul de amintiri. Uneori, insa, pornind dintr-un resort launtric sensibil-sensibil, cautam cu-nfrigurare o zi pe care s-o decretam cea mai frumoasa zi. O zi care sa ne lumineze nu doar trecutul, ci si viitorul.

Eu mi-am ales cea mai frumoasa zi, constient si benevol. Am decretat-o cea mai frumoasa zi pe peronul unei gari cand am privit cu ochii ingustati de bataia soarelui  pentru prima data spre cea mai frumoasa care-mi umple de-atunci viata   cu  „insir-te margarite”  de cea mai frumoasa zi si pana-i voi avea deschisi pe-acest taram.

Cea mai frumoasa care-mi transforma viata in succesiuni de cea mai frumoasa zi, care-mi indulceste incapatanarea,  care-mi infloreste inima, care-mi lumineaza incruntarea…

Cea mai frumoasa zi aduce neostoit dorul de cea mai frumoasa, bucuria de a-mi fi jumatatea harazita de SUS si implinirea vietuirii in pace si lumina.

Cea mai frumoasa zi imi navaleste pe buze nu doar cu sentimente imbracate-n cuvinte si miere, ci si cu urarea de „La multi ani binecuvantati, mireasa tineretii mele!”

Pentru ca cea mai frumoasa zi este si astazi, 28.12 – ziua de nastere a alesei inimii mele, FABIOLA!

Si  fi-va si maine si poimaine si raspoimaine si mai apoi…cea mai frumoasa zi , zi de zi.

Te iubesc, Fabiola!

Anunțuri

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: