Publicat de: ciprians | 10 05 11

Petitie contra reclamei TV Credit Divers

Danut Manastireanu are un nou demers impotriva unei reclame TV care promoveaza adulterul intr-o tara in care concubinajul  e la rang de obisnuinta (se pare ca suntem pe locul 3 in Europa), divortul e doar o optiune facila, iar adulterul nu mai surprinde – nici chiar in reclame. Intr-o tara care se autodenumeste crestina .

O reclama la un credit bancar care-si desfasoara actiunea – menita sa ne stimuleze la a apela la serviciile unei banci – deasupra unui pat conjugal aflat intre doua blonde: una in dulap si una inselata de tipul care trona cu indemnul Go4It  in mana.

Cam cinic sa faci reclama la un produs folosindu-te de exact contrariul celor ce le vei subliniate si sa faci reclama unei banci (care trebuie sa inspire siguranta si incredere) folosindu-te de contextul unei inselaciuni (adulterul) si de indemnul Go4It.

Voua ce va inspira?

Eu subscriu demersului lui DanutM. Voi?

Reclame

Responses

  1. Ciprian, reclama este libidinoasă. Are dreptate „omul cu demersul”.
    Atîta doar că ea se potriveşte, cumva, instituţiei în cauză- fiind vorba de o bancă-, pentru că banii sunt… „ochiul dracului”, iar criza economică mondială a fost datorată în principal tocmai de artificiile bancare fără… acoperire- ca să vezi cum femeile alea au rostul lor în ecuaţie :)-.
    Băncile nu sunt institute de binefacere, sunt nişte curve, Ciprian: ce fel de reclamă voiai să facă, cînd cu o mînă îţi dau, şi apoi modifică rata cămatei după… pohta ce-au pohtit?, şi-ţi iau şi… haina de pe tine 🙂
    Băncile au violat lumea, Ciprian…

    Acestea fiind spuse, subscriu demersului vostru.

  2. Intrutotul de acord cu formularea lui Rasvancristian. Am mai spus-o si in alte locuri si o repet. Noi nu avem o cultura a boicotului dar vreunul dintre voi, bloggerii, de exemplu, ar putea incerca o usoara insamantare de primavara. S-ar putea sa rasara ceva, in timp. Personal, mi-am propus sa-mi inchei conturile cu BCR si nu din cauza reclamei. Cu toate astea s-ar putea ca si mizeria asta de advertisement cretin dambovitean sa umple paharul…


Categorii

%d blogeri au apreciat asta: