Publicat de: ciprians | 4 10 12

DUMNEZEU raspunde

Nu, nu suntem la ora de exprimare a adevarurilor evanghelice prin clisee sau prin sintagme lemnoase. Dar nu vreau sa trecem cu vederea un fapt clar ca lumina zilei care se petrece in primele randuri ale vietii sportive mondiale. Sau chiar in primul rand…

Ati auzit probabil  de jucatorul brazilian de fotbal Kaka. Stiti, poate, ca joaca la Real Madrid (cel putin unii dintre voi) . Poate stiti ca este evanghelic si ca nu s-a sfiit sa-si etaleze valorile – atat de diferite de ale lumii in care se invarte.

Ei bine, acum cateva luni,  antrenorul Jose Mourinho – cica The Special One  – avea de cand sa scape de Kaka, spunandu-i ca nu mai intra in vederile sale. Se tot specula unde va ajunge Kaka – care fusese unul dintre cele mai costisitoare transferuri ale Realului si nu mai prindea nici banca de rezerve.

Insa sotia lui Kaka, Carol si-a exprimat deschis in acea perioada suportul pt sotul ei si credinta ca el va reveni : „Vei reveni şi vei porni iar la drum, pentru că Dumnezeu are grijă de cei care îl poartă în suflet .  N-a trecut mult si iata-l pe Kaka titular, inclusiv in Liga Campionilor si aducandu-si aportul la victoriile clubului sau.

Cunoscand incapatanarea antrenorului portughez, cu greu am gasi un motiv potrivit ca sa explicam turnura atitudinii lui.

Dar preferam sa ne gandim ca DUMNEZEU face ce a mai facut si in vremurile biblice: se implica activ in vietile celor care-L iubesc si-L slujesc! A LUI sa fie slava-n veci!

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: