Publicat de: ciprians | 15 02 13

ClujulEvanghelic.ro îşi încetează existenţa (?!)

Vasile

Blogul ClujulEvanghelic.ro îşi încetează existenţa începând de astăzi. Tot conţinutul blogului ClujulEvanghelic.ro va rămâne însă disponibil o vreme la adresa originală cu care am pornit in 2007, DeCluj.Wordpress.com, astfel: informaţiile publice rămân publice sub licenţă Public Domain / Domeniu Public. Prin informaţii publice înţeleg adrese de biserici, poze cu biserici, documentele publice ale cultelor evanghelice. Administratorul acestui blog îşi păstrează însă întregul drept de autor / copyright pentru cugetări, articole de opinie, alte articole consistente. Acestea nu se vor prelua decât după obţinerea acordului. Informaţiile despre biserici, organizaţii, hărţi, poze cu biserici răman toate absolut şi irevocabil gratuite pentru a fi folosite oricum.

Domeniul de internet ClujulEvanghelic.ro rămâne în proprietatea administratorului, care l-a şi cumpărat. Acest blog nu va mai putea fi accesat cu adresa ClujulEvanghelic.ro deoarece, repet, blogul ClujulEvanghelic.ro îşi încetează existenţa astăzi. Blogul îşi va schimba numele, înfăţişarea, poza de header, meniul, widget-urile.

Abonaţii prin Email sau Rss…

Vezi articolul original 310 cuvinte mai mult


Responses

 1. Da, a sosit vremea si pentru el. Voiam sa il transfer altcuiva, apoi am vrut sa-l inchid, apoi am continuat inca o luna si pana la urma decizia cea buna este de a-l inchide. De mai bine de 2 luni ma gandesc la o dezlipirea a mea de ClujulEvanghelic.ro.

 2. Imi pare rau sa aflu asta! Imi pare bine pt precizarile tale pt ca incepeam sa-mi fac procese de constiinta!
  Cred ca ai avut o idee originala de succes, preluata si de altii si nu inteleg foarte bine de ce nu poti continua!

  Suspiciunile unora legate de legatura ta/conexiunile tale cu AC nu cred ca sunt un motiv destul de tare ca sa sfarame ClujulEv. {Cu el am vorbit acum cativa ani la Oradea si il avertizam ca neoranduiala din viata lui eclesiologica va avea repercursiuni. Cu tristete am aflat pana unde s-au intins efectele…}

  Sper sa continui ceea ce faci bine! Daca nu, zic si eu ca Apostolul Pavel: daca a fost o lucrare de la DUMNEZEU va dainui (adica va continua), daca nu, Mila Lui sa fie cu noi cu toti!
  Harul si pacea sa-ti fie inmultite, Vasile!

 3. Au existat cu siguranta articole bune si elemente informative utile. Poate ca masura este totusi cam drastica, dar pe de o parte o inteleg pentru ca am trecut prin ceva similar nu demult. Este real faptul ca printre blogurile din categoria in care se situa clujulevanghelic, acesta s-a detasat ajungand in topul listei.

  Sper ca micile opozitii realizate de cativa dintre noi (care sunt convins ca au trecut nevazute de majoritatea cititorilor clujuluievanghelic.ro) sa nu fi fost o atat de mare problema, in ultima instanta un autor trebuie sa stie sa accepte si sa gestioneze pozitiv feedbackurile atat pozitive, cat si cele negative. Opozitia uneori este socanta, dar isi are rolul ei formativ.

  Exact foarte bine ai zis Ciprian, daca o lucrare este de la Dumnezeu va dainui pentru ca are resursele necesare.

  Pe de alta parte personalitatea bloggerului evolueaza, viziunea se cristalizeaza, subiectelor fata de care simte afinitate incep sa izvorasca cu o alta fluenta. Acest proces de decantare este natural pentru cineva care isi doreste mai mult de la sine.

  Blessing


Categorii

%d blogeri au apreciat: